Τι είναι το Mallfox;
Είναι μια δωρεάν εφαρμογή για smartphones με την οποία οι χρήστες:
μπορούν να φτιάξουν συλλογές από αγαπημένες επιχειρήσεις και προϊόντα
να ενημερώνονται (για υπηρεσίες και προϊόντα) απευθείας στα κινητά τους τηλέφωνα τα tablet και desktop computer τους με ένα και μόνο λογαριασμό
oι χρήστες συμμετέχουν σε marketing campaigns
οι χρήστες ενημερώνονται για επιχειρηματικές εκδηλώσεις και προϊόντα με ένα πρωτοποριακό, διακριτικό, εύκολο και άμεσο τρόπο.

Join Mallfox σας συμφέρει!

Mallfox: είναι η νέα εναλλακτική λύση Marketing που συνδέει τις επιχειρήσεις με τους πελάτες τους με ένα απλό και εύκολο τρόπο μέσω των κινήτων τηλεφώνων.

Το βρίσκουμε: QRMallfoxΣτις τρεις βασικές πλατφόρμες. Μπορούμε να κατεβάσουμε τo mallfox από Apple, Google Play και Windows Store.
• Οι χρήστες χρησιμοποιούν ένα λογαριασμό σε πολλές συσκευές (smartphones, tablets και computers).
• Οι χρήστες συνδέονται αυτόματα με το brand (που συμμετέχει στο Mallfox) στην τοπική τους γλώσσα
(Global Search).
• Οι χρήστες αναγνωρίζουν το QR της επιχείρησης μία φορά και μένουν συνδεδεμένοι μαζί της και μαζί με τα σχέδια και τα προωθητικά της σχέδια.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά για τις επιχειρήσεις αλλά είναι περισσότερα για τους πελάτες τους. Με έγκαιρη και διακριτική πληροφόρηση οι πελάτες/χρήστες ενημερώνονται πρώτοι για τις αφίξεις νέων προϊόντων, στοχευμένες εκπτώσεις, συμμετοχή σε εκδηλώσεις, εκπτωτικά κουπόνια και πολλά άλλα. Η σύνδεση με τους χρήστες πραγματοποιείται μέσω του Διαδικτύου και ουσιαστικά δεν έχει γεωγραφικούς περιοορισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες για το mallfox κλικ εδώ

Κατεβάστε και εγκαταστήσετε το mallfox ανάλογα τo smartphone που έχετε

Μετα την εγκατάσταση του mallfox στο κινητό σας, μπορείτε να τρέξετε την εφαρμογή και να σκανάρετε το QR-code (δεξιά) από την οθόνη του desktop ή του laptop.